KKT – Mobil száraz levegős szárító

A KKT egy kompakt kialakítású száraz levegős szárítóegység, mely a nagyobb kialakítású termékekhez ( a CKT és EKO modellekhez) hasonló előnyökkel rendelkezik. Rendkívül modern külsővel, és számos egyéb, első pillantásra nem szembetűnő tulajdonsággal rendelkezik, mint pl. a szabadalmaztatott SWITCH technológia: A három különböző vezérlőprogram kiválasztásának lehetősége azt jelenti, hogy bármilyen műanyag szárítása megfelelően elvégezhető, függetlenül annak természetétől.

Az ECO energiatakarékos program segítségével akár 40%-kal alacsonyabb energiafelhasználás érhető el. A készülék abban az esetben a leghatékonyabb, ha az anyagot nem távolítják el rendszeresen a szárítótartályokból.

A nagy sebességű programot a maximális anyagátbocsátás és a konzisztens minőség elérése érdekében hoztuk létre.

Az alapprogram a napi szintű gyártáshoz szükséges szárítási szintet és optimális szárítási minőséget biztosít.

Verziótól függően a KKT szárítóegységek 40 és 100 liter közötti szárítási térfogatú tartállyal rendelkeznek. Amennyiben nagyobb térfogatra van szükség, további tartályok is hozzáadhatók. A szárítóegységekhez hasonlóan ezek a tartályok is egy mozgatható alapra szerelhetők fel.

Az ábrán három darab, összesen 220 liter térfogatú kiegészítő szárítótartállyal ellátott KK 100 típusú szárítóegység látható. Az orvosi eszközök gyártásához használt anyag szárítása a maradék nedvességtartalom szempontjából optimális szinten történik, majd az anyagot a rendszer egy tisztaszobába szállítja további feldolgozás érdekében.

Bővebb információ a gombra kattintva érhető el: